Verzending, retour en bedenktijd

Verzending

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een bevestiging via de mail. Heb je niks ontvangen? Kijk dan ook even je SPAM mapje na. Het wil nog wel eens voorkomen dat onze mailtjes daarin terecht komen.
Zodra we jouw bestelling op de post hebben gedaan, ontvang je een tweede mail. Dit is de verzendbevestiging en hierin staat ook een track&trace nummer, zodat je kunt zien wanneer je jouw pakketje kunt verwachten.
Alle producten worden verzonden met PostNL. Heb je je bestelling geplaatst en betaald voor 15:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden. De levertijd bedraagt meestal 1 werkdag, maar door bijvoorbeeld drukte of andere onvoorziene omstandigheden kan de levertijd wat langer zijn.

Besteld en betaald voor 15:00 op:Geleverd op:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagMaandag of dinsdag
ZondagDinsdag

Heb je je bestelling na 15:00 geplaatst en betaald? Tel er dan nog 1 werkdag bij op.

Retour en bedenktijd

Is het product toch niet helemaal naar je wens? Dan kun je het product altijd retourneren. Dit kan binnen de bedenktermijn van 14 dagen en zonder opgave van reden. Neem wel eerst contact met mij op via het contactformulier op de site. Je krijgt dan een email met verdere informatie.
Het product dat je retour wil sturen moet compleet en intact zijn. Etherische oliën die al zijn geopend kan ik helaas niet retour nemen.
Als ik je pakket in goede orde heb ontvangen, dan krijg je je aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.
Let op: de verzendkosten voor het retourneren is voor je eigen rekening.

Meer informatie over retourneren en bedenktijd vind je in de Algemene Voorwaarden (artikel 6, 7 en 8).