Wie zit er achter

PuurFijn

Mijn naam is Mariska, 34 jaar en moeder van 3 kinderen. Ik ben deze webshop gestart in januari 2022 nadat ik mijn opleiding tot aromatherapeut in het najaar van 2021 heb afgerond.
Na heel veel jaren slecht voor mezelf te hebben gezorgd, maar juist wel (te) goed voor anderen, werd me dat in 2018 teveel. Ik kreeg een burn-out. En hoewel dat iets vreselijks is om mee te maken, heeft het me (achteraf) ook ontzettend veel gebracht.
Ik kom er steeds meer achter waar mijn hart ligt en waar ik energie van krijg. Zo is bakken een grote hobby van me en ben ik mij ook steeds meer aan het verdiepen in het leven op energetisch niveau. Ik had het nooit van mezelf gedacht, maar ik heb zelfs een tijd terug tarotkaarten aangeschaft! Wat is het fijn en interessant om daar mee bezig te zijn..!

Etherische oliën en kristallen hebben mij overtuigd door hun werking. Mijn migraine is sterk verminderd en ik kan sinds het dragen van Labradoriet aan mijn ketting echt zeggen dat ik wat afgeschermd wordt van teveel prikkels om me heen.
Meer dan eens heeft de “alternatieve” geneeskunde mij laten zien dat het anders kan. En wel op een heel natuurlijke manier. Ik snap nog steeds niet zo goed wat daar precies alternatief aan is. 😉

In september 2022 heb ik ook de opleiding edelsteen therapeut afgerond en met die opgedane kennis wil ik jullie graag helpen meer kennis te maken met de werking van edelstenen.

Ik hoop dat ik met mijn webshop meer mensen kennis kan laten maken met een stukje magie uit de natuur.
En heb je vragen? Stel ze dan gerust! Gebruik hiervoor het contactformulier.

Veel liefs,
Mariska